15 квітня 2011

KYIV POST ОГОЛОСИЛИ СТРАЙК ЧЕРЕЗ ЦЕНЗУРУ

Редакція газети Kyiv Post заявляє про початок страйку на знак протесту проти цензури з боку видавця, повідомляє "Українська правда".

Про це йдеться у заяві редакції, поширеній у п'ятницю.



"Kyiv Post протестує проти втручання в незалежну діяльність редакції. Таким втручанням ми вважаємо рішення видавця Мухаммада Захура звільнити головного редактора Браяна Боннера через відмову зняти з публікації інтерв'ю з Міністром сільського господарства Миколою Присяжнюком", - йдеться в заяві.

"Редакція Kyiv Post починає страйк з вимогою відновити Боннера на посаді головного редактора. Ми продовжимо писати та редагувати наші статті, але жодної новини чи номера газети випускати не будемо", - сказано в повідомленні.

Також редакція обіцяє пізніше надати коментар Захура, який він надав під час розмови з журналістами видання телефоном 15 квітня.

Значна частина інтерв'ю Присяжнюка була присвячена впливу депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка ("Юри Єнакіївського") на аграрний ринок України. Під час інтерв'ю Присяжнюк уникав відповіді на питання щодо зв'язку Іванющенка з компанією "Хліб Інвестбуд".

Немає коментарів:

Дописати коментар