11 грудня 2010

Обласна організація НСЖУ навчить журналістів працювати в нових медіа

Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України запрошує на серію дводенних тренінгів за темою: "Журналістські стандарти та новітні технології для роботи у нових ЗМІ". Всього відбудеться 6 таких тренінгів – по одному дводенному тренінгу в місяць. Під час цих тренінгів ставиться за мету навчити журналістів професійно працювати в Інтернеті – як правильно писати інформацію для Інтернету, особливості інформації для Інтернету, якими мають бути Інтернет-ілюстрації, як правильно вести блоги і таке інше.
Тренінги проводитимуть  Олександр Акименко (Бюро журналістських розслідувань ”Свідомо”, м. Київ) та Станіслав Шумлянський (“Молоде радіо”, м. Київ).

Для участі у тренінгах  буде сформована група з 25 журналістів –15 журналістів з Чернігова, 10 – з районних центрів. 
Участь у тренінгах є безкоштовною. Єдина умова – це мати інтерес та бажання повчитися. І ще – брати участь у всіх шести тренінгах. 
Під час тренінгів організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами, пригощають обідом та кавою-чаєм. Журналістів з районних центрів організатори забезпечують готелем та відшкодовують їм транспортні витрати за наявності квитків.
Перший дводенний тренінг відбудеться 17 – 18 грудня 2010 року. Тема тренінгу: Новітні технології та тренди розвитку інформаційної сфери. Роль та функції нових медіа" 

Тренінги проходитимуть за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.
Заявки на участь у тренінгах примймаються до 18.00 вівторка, 14 грудня 2010 року, за наступними контактами:  
Ірина Мельник, тел. (067) 76-164-18

Немає коментарів:

Дописати коментар